UAKinogo.com

Третій зайвий 2 / Тед 2 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Третій зайвий 2 / Тед 2 (2015)

Третій зайвий 2 / Тед 2 (2015)

Дивитися онлайн Третій зайвий 2 / Тед 2 фільм

Дивитися онлайн «Третій зайвий 2 / Тед 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (211 487 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Третій зайвий 2 / Тед 2 (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Тед 2" - це комедія, в якій наш улюблений плюшевий ведмедик, Тед, повертається з новими пригодами. Цього разу він вирішує одружитися і стати батьком, але дола ставить йому серйозний виклик: він повинен довести свою людськість в суді, щоб могти займатися вихованням дитини. Все це призводить до черги комедійних ситуацій, де Тед бореться не лише за своє "батьківство", але й за своє право бути визнаним особою.

Незмінний дует Теда і його найкращого друга Джона (Марк Волберг) знову разом, а їх взаємодія стає основою для багатьох комедійних моментів. Чи вдасться їм впоратися з юридичними труднощами і чи зможе Тед вибороти своє право бути батьком? Це питання стає основною інтригою фільму.

"Тед 2" - це фільм, що балансує між абсурдною комедією та серйозними соціальними питаннями, змушуючи глядача не тільки сміятися, але й задумуватися над тим, що ми вважаємо за "особу". При цьому, звичайно, він не забуває про гумор, що зробив перший фільм таким популярним. Тож "Тед 2" - це комедія, яка гарантовано розсмішить вас та залишить гарні враження.