UAKinogo.com

Третій зайвий / Тед (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Третій зайвий / Тед (2012)

Третій зайвий / Тед (2012)

Дивитися онлайн Третій зайвий / Тед фільм

Дивитися онлайн «Третій зайвий / Тед» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (615 987 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Третій зайвий / Тед (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Ted / Третій зайвий / Тед (2012) розповідає про незвичайну дружбу між дорослим чоловіком Джоном та його плюшевим ведмедиком Тедом, який ожив за допомогою дитячого бажання. Тед став знаменитим та популярним у світі, але з часом втратив свою славу та перетворився на ледачого та безвідповідального друга Джона. Джон має вибирати між своїм дитинством та дорослим життям, коли його дівчина Лорі хоче, щоб він позбувся Теда.

Фільм є комедією, яка сповнена гумору та сарказму. Фільм також має багато пародій та відсилок до поп-культури, таких як Зоряні війни, Флеш Гордон, Норбіт та інші. Фільм не тільки розважає глядача, але й зачіпає теми дружби, кохання та дорослішання. Фільм показує, що навіть найбожевільніша мрія може стати реальністю, але також мати свою ціну.

Третій зайвий / Тед (2012) є дебютною режисерською роботою Сета Макфарлейна, відомого за свої анімаційні серіали Гріффіни та Американський тато. Він також озвучив головного героя Теда у фільмі. В інших ролях знялися Марк Волберг, Міла Куніс, Джованні Рибиззі та інші.