UAKinogo.com

Випромінюй позитив (1947) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Випромінюй позитив (1947)

Випромінюй позитив (1947)

Дивитися онлайн Випромінюй позитив мультфільм

Дивитися онлайн «Випромінюй позитив» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (8 531 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Випромінюй позитив (1947)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Випромінюй позитив" (1947), унікальний твір студії Walt Disney, пропонує дві казкові пригоди, що захоплюють глядачів незмінною магією диснеївського анімаційного світу. Чарівні історії об'єднуються загальною темою веселощів та відваги, створюючи вічну симфонію оптимізму.

Перша частина, "Болючка та гігантська бобова лоза", виводить на арену вічнодитячого Міккі Мауса у ролі хороброго замість скупого Фермера. Йому доводиться зіткнутись із гігантським побоїщем, але віра в себе допомагає протистояти виклику.

Друга частина, "Білл та Містер Бродяга", розповідає про веселу ведмежу Білла, який навчається шукати радість у простих речах, незважаючи на негаразди, що трапляються. "Випромінюй позитив" - неповторний фільм, що нагадує про значення сміливості, дружби та позитивного погляду на життя.