UAKinogo.com

Микита Кожум'яка (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Микита Кожум'яка (2016)

Микита Кожум'яка (2016)

Дивитися онлайн Микита Кожум'яка мультфільм

Дивитися онлайн «Микита Кожум'яка» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (446 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Микита Кожум'яка (2016)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

“Микита Кожум’яка” - це захоплюючий та веселий 3D-анімаційний фільм-фентезі, який розповідає про пригоди сміливого хлопчика Микити, сина славетного богатиря Кожум’яки. Микита мріє стати таким же сильним і хоробрим, як його батько, і випробувати свою силу у боротьбі з драконом, який колись тероризував казковий світ.

Одного разу Микита випадково потрапляє у казковий світ через таємний портал у лісі. Там він зустрічає нових друзів: драконенятко Файерфлай, яке втратило свою маму; принцесу Мелодію, яка шукає свого зниклого батька; і чарівника Альберта, який хоче повернути свою магію. Разом вони дізнаються, що злий дракон Змей Горинич ожив і готується до нападу на казковий світ і людський світ. Микита вирішує зупинити його і довести всім, що він справжній богатир.

Фільм “Микита Кожум’яка” - це перший повнометражний 3D-анімаційний фільм українського виробництва, який створений за мотивами народної казки Антона Сіяніки. Фільм має чудову графіку, живий сюжет, гумор і неймовірну музику. Фільм показує глядачам красу української природи, культури і традицій. Фільм також навчає дитячої аудиторії цінностей дружби, сміливості, відповідальності і любові до рідної землі.