UAKinogo.com

Подвійна страховка (1944) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Подвійна страховка (1944)

Подвійна страховка (1944)

Дивитися онлайн Подвійна страховка фільм

Дивитися онлайн «Подвійна страховка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (157 957 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Подвійна страховка (1944)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про злочин, пристрасть і наслідки. Волтер Нефф, страховий агент, закохується у Філліс Дітріхсон, заміжню жінку, яка хоче позбутися свого чоловіка. Разом вони придумують хитрий план, як отримати велику суму грошей за полісом із «подвійною страховкою», якщо чоловік загине від нещасного випадку на залізниці. Але їхнє злочинне кохання не залишається без уваги Бартона Кіза, детектива зі страхової компанії, який починає розслідувати справу.

Фільм є одним із найвидатніших прикладів жанру нуар, який характеризується сумною атмосферою, контрастною чорно-білою зйомкою, цинічними діалогами і роковими героями. Режисер Біллі Вайлдер створив напружений і захоплюючий трилер, який базується на однойменній повісті Джеймса Кейна. Сценарій до фільму написав сам Вайлдер разом із відомим письменником Реймондом Чандлером.

У головних ролях знялися Фред МакМюррей, Барбара Стенвік і Едвард Г. Робінсон. Всі троє показали чудову акторську гру, передавши складну психологію своїх персонажів. Фред МакМюррей змінив своє звичне комедийне амплуа на образ холоднокровного вбивці, Барбара Стенвік стала однією з найзапам’ятованіших «фатальних блондинок» в історії кіно, а Едвард Г. Робінсон додав фільму динаміки і гумору своєю роллю розумного і проникливого детектива.