UAKinogo.com

Подвійна ставка (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Подвійна ставка (1996)

Подвійна ставка (1996)

Дивитися онлайн Подвійна ставка фільм

Дивитися онлайн «Подвійна ставка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (51 320 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Подвійна ставка (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Подвійна ставка" - це кримінальна драма, яка розкриває темну сторону азартних ігор. Головний герой фільму - Сідні, професійний гравець, який знає всі хитрощі та секрети казино. Він бере під своє крило молодого Джона, який втратив усе на картковому столі. Сідні навчає Джона майстерності гри та допомагає йому заробити гроші. Але коли Джон закохується в Клементину, офіціантку та проститутку, їхнє життя перетворюється на пекло. Клементина викрадає два мільйони доларів від мафіозного боса, який хоче повернути свої гроші будь-якою ціною.

Фільм "Подвійна ставка" - це дебютний повнометражний фільм Пола Томаса Андерсона, який пізніше став відомим за фільмами "Кровавий алмаз", "Магнолія" та "Загублено в перекладі". Фільм знятий у стилі нуару, з високим рівнем напруження та реалізму. Фільм також має сильний акторський склад, до якого входять Філіп Бейкер Голл, Джон С. Рейллі, Гвинет Пелтроу та Семюел Л. Джексон. Фільм отримав багато хвалебних відгуків від критиків та номинацію на премію "Санденс".

Фільм "Подвійна ставка" - це захоплюючий і емоційний фільм, який показує, як азарт може зруйнувати людські долі. Фільм також порушує питання довіри, зради та помсти. Фільм "Подвійна ставка" - це ідеальний вибір для любителей кримінальних драм.