UAKinogo.com

Чотири кімнати (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чотири кімнати (1995)

Чотири кімнати (1995)

Дивитися онлайн Чотири кімнати фільм

Дивитися онлайн «Чотири кімнати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (105 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чотири кімнати (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Культовий кінопроект «Чотири кімнати» занурює глядача у вихор подій силвестрової ночі готелю «Монарх». Тед, портьє знущань і випробувань, опиняється у водовороті незвичайних ситуацій, кожна з яких відбувається у власній кімнаті. Спіраль безумства поступово загартовує Теда, перетворюючи ніч на незабутнє дійство.

Комедійна антологія з’єднує чотири новели, які об’єднані однією локацією та головним героєм. Кожен епізод - творіння окремого режисера, серед яких зокрема виділяється Квентін Тарантіно. Варіативність стилів та жанрів дарує глядачеві мозаїку емоцій, від комедії до трилера.

Сміливий та новаторський, фільм покликаний викликати реакцію. Постійний адреналін, гострі діалоги та харизматичні персонажі створюють ефект присутності та занурення у калейдоскоп подій. «Чотири кімнати» - шедевр, обов’язковий до перегляду усіма шанувальниками нетривіального кіно.