UAKinogo.com

Відчайдушний (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відчайдушний (1995)

Відчайдушний (1995)

Дивитися онлайн Відчайдушний фільм

Дивитися онлайн «Відчайдушний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (187 302 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відчайдушний (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите захоплюючі екшн-фільми з вогняними перестрілками, неймовірними трюками та гумором, то фільм “Відчайдушний” (1995) створений саме для вас. Це продовження культового дебюту Роберта Родрігеса “Ель Маріачі”, яке розповідає про подальшу долю мексиканського музиканта, що став месником.

Головний герой, якого знову звуть Ель Маріачі (Антоніо Бандерас), прибуває до маленького прикордонного містечка, де править бал немилосердний наркобарон Бучо (Хоакім де Альмейда). Ель Маріачі шукає помсти за смерть своєї коханої і поранення своєї руки, яке позбавило його можливості грати на гітарі. У своєму гітарному футлярі він ховає цілий арсенал зброї, якою він нещадно розправляється з прислужниками Бучо. На своєму шляху він знаходить лише одного друга (Стів Бушемі) і одну союзницю - красиву власницю книгарні Кароліну (Сальма Хайек).

“Відчайдушний” - це феєричне шоу з багатою каскадерською роботою, запальною мексиканською музикою і чудовим акторським складом. Фільм отримав високу оцінку від критиків і глядачів, а також став проривом для Сальми Хайек. Це друга частина трилогії Родрігеса про Ель Маріачі, яку завершив фільм “Одного разу в Мексиці” (2003).