UAKinogo.com

Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Той, хто біжить по лезу 2049 (2017)

Той, хто біжить по лезу 2049 (2017)

Дивитися онлайн Той, хто біжить по лезу 2049 фільм

Дивитися онлайн «Той, хто біжить по лезу 2049» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (570 181 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Той, хто біжить по лезу 2049 (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У 2049 році світ населений біоінженерними людьми, яких називають реплікантами. Деякі з них повстали проти своїх творців і ховаються від закону. Їх полюють спеціальні агенти, які мають назву бегунів по лезу. Один з таких агентів - Кей, який сам є реплікантом нового покоління. Під час одного з його завдань він виявляє таємницю, яка може зруйнувати все, що залишилося від суспільства.

Кей дізнається, що 30 років тому реплікантка Рейчел народила дитину від колишнього бегуна по лезу Рика Декарда. Це перевертає уявлення про природу реплікантів і ставить під загрозу їхнє співіснування з людьми. Кей отримує наказ від свого начальника Лейтенанта Джоші знайти і знищити дитину Рейчел і Декарда. Але в цьому йому перешкоджає Найандер Уоллес, геніальний науковець і голова корпорації Уоллес, яка виробляє реплікантів. Уоллес хоче дослідити Рейчел і її нащадка, щоб розгадати таємницю їхнього розмноження і створити армію реплікантів для колонізації інших планет.

Кей починає слідкувати за слідами Декарда, який зник безвісти понад 20 роками тому. По дорозі він зустрічає свою коханку Джой, яка є штучним інтелектом у вигляді голограми. Вона показує йому спогади про його дитинство, якими володять усі репліканти. Кей починає сумніватися у своїй сутності і задається питанням: чи не він є дитиною Рейчел і Декарда? Його пошук приводить його до доктора Ани Стеллайн, яка створює спогади для реплікантів. Вона погоджується допомогти Кею з’ясувати правду про його минуле і майбутнє.