UAKinogo.com

Матриця часу (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Матриця часу (2017)

Матриця часу (2017)

Дивитися онлайн Матриця часу фільм

Дивитися онлайн «Матриця часу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (53 128 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Матриця часу (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Матриця часу (2017) - це фантастичний драматичний фільм, що розповідає про дівчину, яка переживає один і той же день знову та знову. Фільм є екранізацією однойменного роману Лорен Олівер. Фільм має багато сцен напруженості та емоцій, які показують, як головна героїня намагається змінити свою долю.

Фільм показує, як Саманта Кінгстон, популярна старшокласниця, прокидається у свій День Купіда - 12 лютого. Вона вважає, що це буде найкращий день у її житті. Вона має все, що хоче: коханого хлопця, вірних подруг, багатих батьків та гарну репутацію. Вона йде на вечірку, де планує втратити свою невинність. Але по дорозі додому вона потрапляє в автокатастрофу та помирає.

Фільм показує, як Саманта прокидається знову у свій День Купіда. Вона не розуміє, що відбувається та чому вона жива. Вона переживає той самий день багато разів, кожного разу намагаючись зробити щось інакше. Вона починає розуміти, що вона має шанс виправити свої помилки та змінити своє життя на краще. Вона також починає бачити своїх близьких та себе по-новому. Вона мусить знайти спосіб вирватися з матриці часу та розкрити секрет своєї смерті.