UAKinogo.com

Хрещений батько 2 (1974) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хрещений батько 2 (1974)

Хрещений батько 2 (1974)

Дивитися онлайн Хрещений батько 2 фільм

Дивитися онлайн «Хрещений батько 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.0 (1 265 650 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хрещений батько 2 (1974)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Godfather: Part II / Хрещений батько 2 (1974) - це геніальне продовження легендарної саги про мафіозну родину Корлеоне. Фільм складається з двох паралельних історій: одна розповідає про дитинство та молодість Віто Корлеоне, який став засновником злочинної імперії, а інша - про долю його сина Майкла, який намагається розширити та зберегти бізнес свого батька.

У своїх справах Майкл Корлеоне стикається з безліччю ворогів та зрадників, які прагнуть знищити його родину. Він веде безжальну боротьбу за владу та вплив, але це коштує йому дорого. Він втрачає свою дружину, своїх братів та свою людяність. Він стає самотнім та холодним хрещеним батьком, який не має нікого, кому можна довіряти.

Фільм The Godfather: Part II / Хрещений батько 2 (1974) - це шедевр світового кінематографу, який вважається одним з найкращих фільмів усіх часів. Фільм отримав 11 номінацій на Оскар та 6 статуеток, включаючи нагороди за кращий фільм та кращу режисуру. Фільм майстерно поєднує епічний сюжет, глибокий психологізм, чудову акторську гру та незабутню музику.