UAKinogo.com

Хрещений батько 3 (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хрещений батько 3 (1990)

Хрещений батько 3 (1990)

Дивитися онлайн Хрещений батько 3 фільм

Дивитися онлайн «Хрещений батько 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (397 748 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хрещений батько 3 (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є заключною частиною гангстерської трилогії про сім’ю Карлеоне. Дон Майкл Карлеоне (Аль Пачіно) намагається вийти з незаконного бізнесу та легалізувати свої справи. Він хоче передати свою імперію гідному наступнику та змиритися з минулими гріхами. Однак його плани порушуються інтригами Ватикану, конкуренцією інших мафіозних кланів та родинними конфліктами. Особливо складними стають стосунки з його дочкою Мері (Софія Коппола), яка закохується у її двоюрідного брата Вінсента (Енді Гарсіа), який мріє стати новим хрещеним батьком.

Фільм є драматичним та напруженим продовженням історії саги про Карлеоне. Він показує занепад могутнього клану та особисту трагедію його лідера. Він також порушує теми влади, корупції, вини та прощення. Фільм має багато сцен насильства та смертей, а також епічне фінале. Фанатам перших двох частин фільм може не сподобатися через деякі сюжетні розв’язки та акторську гру Софії Копполи.