UAKinogo.com

Щоденники принцеси / Як стати принцесою (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щоденники принцеси / Як стати принцесою (2001)

Щоденники принцеси / Як стати принцесою (2001)

Дивитися онлайн Щоденники принцеси / Як стати принцесою фільм

Дивитися онлайн «Щоденники принцеси / Як стати принцесою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (147 759 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щоденники принцеси / Як стати принцесою (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Міа Термополіс - незграбна та невпевнена в собі підліток, яка живе у Сан-Франциско зі своєю матір’ю-художницею. Вона не має багато друзів та часто потрапляє у незручні ситуації. Її життя раптово змінюється, коли вона дізнається, що є онукою королеви Кларісси Ренальді - правительки маленької європейської країни Дженовії. Королева приїжджає до Міа та повідомляє їй, що вона - єдина спадкоємиця трону.

Міа не впевнена, чи хоче вона бути принцесою та брати на себе велику відповідальність. Але королева переконує її спробувати та обіцяє навчити її етикету та протоколу. Міа погоджується, але зберігає свою таємницю від усіх, окрім своєї найкращої подруги Ліллі. Проте скоро її секрет витікає у пресу, і Міа стає об’єктом уваги та папараці. Вона також потрапляє у складні стосунки з популярним хлопцем Джошем та його колишньою дівчиною Ланою.

Міа поступово адаптується до свого нового статусу та знаходить справжнього друга у Майклу - братові Ліллі. Вона також розуміє, що королева не така строга, як здається, і що вони мають багато спільного. Міа стикається з важким вибором - залишитися у Сан-Франциско або поїхати до Дженовії та стати принцесою. Що вона обере?