UAKinogo.com

Діти Шпигунів (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Діти Шпигунів (2001)

Діти Шпигунів (2001)

Дивитися онлайн Діти Шпигунів фільм

Дивитися онлайн «Діти Шпигунів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (118 719 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Діти Шпигунів (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли двоє найкращих секретних агентів світу зникають під час виконання небезпечної місії, їхні діти Кармен і Джуні виявляють, що їх батьки не просто продавці книжок, якими вони себе видають. Вони - шпигуни, які працюють на спецслужбу О.С.І., і тепер їм потрібна допомога своїх дітей.

Кармен і Джуні вирішують стати шпигунами-початківцями і вступити в боротьбу з зловмисником Феганом Флупом, який планує захопити світ за допомогою армії мутантних дитячих телеведучих. За допомогою фантастичних гаджетів, неймовірних пригод і сили сімейної любові, Кармен і Джуні зроблять все, щоб врятувати своїх батьків і зупинити Флупа.

Spy Kids / Діти Шпигунів - це захоплюючий і веселий фільм для всієї родини, який показує, що немає нічого неможливого, коли ти віриш у себе і своїх близьких. Фільм наповнений гумором, екшеном і фантазією, яка не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей.