UAKinogo.com

Наосліп (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наосліп (2018)

Наосліп (2018)

Дивитися онлайн Наосліп фільм

Дивитися онлайн «Наосліп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (13 490 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наосліп (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є трилером про сліпу піаністку Софію, яка стає свідком вбивства своєї сусідки Вероніки. Виявляється, що Вероніка була дочкою Мілоша Радича, сербського злочинця, якого звинувачують у воєнних злочинах. Софія опиняється у центрі небезпечної гри між поліцією, наємними вбивцями і російською мафією, які всі хочуть дізнатися, що Вероніка залишила перед своєю смертю.

Фільм показує не тільки напружену інтригу, але і темну минуле Софії, яка має свою таємницю. Софія не просто слухачка, але і активна учасниця подій, які розгортаються навколо неї. Вона використовує свої навички і інтуїцію, щоб вижити і розкрити правду. Фільм також показує складні стосунки Софії з Марком, бойфрендом Вероніки, який може бути не тим, ким здається.

Фільм є спільним творчим проектом Наталі Дормер і Ентоні Берна, які написали сценарій і зняли фільм разом. Дормер грає головну роль Софії, а Берн - режисер фільму. Фільм також має в своєму складі Еда Скрейна, Емілі Ратаковскi і Джеймса Космо. Фільм є напруженим і захоплюючим трилером про слабкостi людини і силу волi.