UAKinogo.com

Побачення наосліп (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Побачення наосліп (2017)

Побачення наосліп (2017)

Дивитися онлайн Побачення наосліп фільм

Дивитися онлайн «Побачення наосліп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (5 385 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Побачення наосліп (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Побачення наосліп. Це фільм про Салію Кахауатте, юного мрійника, який хоче працювати в найкращому готелі Мюнхена - Баэріщер Хоф. Але у нього є секрет: він майже нічого не бачить. Після того, як він став жертвою нещасного випадку, його зір різко погіршився. Але Салія не здається і ховає свою проблему від роботодавця. Він сподівається на свою удачу і на допомогу друга Макса, який допомагає йому впоратися з робочими обов’язками.

Фільм заснований на реальній історії Салії Кахаватте, який написав книгу про своє життя. Режисером фільму став Марк Ротемунд, відомий за фільмами “Мурав’ї в штанах” і “Останні дні Софії Шолль”. У головних ролях знялися Костя Ульманн, Якоб Маченц, Анна Мария Мюэ і Йохан фон Бюлов. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів і став одним з найуспішніших німецьких комедій 2017 року.

Фільм “Побачення наосліп” - це життєстверджувальна історія про те, як можна досягти своєї мети, не дивлячись на перешкоди. Це фільм про справжню дружбу, любов і мрію. Це фільм про те, як бачити своїм серцем.