UAKinogo.com

Зламана стріла (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зламана стріла (1996)

Зламана стріла (1996)

Дивитися онлайн Зламана стріла фільм

Дивитися онлайн «Зламана стріла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (99 685 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зламана стріла (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зламана стріла - це бойовик 1996 року, який розповідає про зраду і злочин у високотехнологічному світі військової авіації. Фільм був знятий режисером Джоном Ву і має його характерні елементи: динамічні перестрілки, погоні, експлозії і повітряні бої. У головних ролях знялися Джон Траволта, Крістіан Слейтер, Саманта Метіс і Делрой Ліндо.

Фільм розпочинається з того, що два пілоти ВПС США - Вік Деконс і Райлі Гейл - отримують завдання випробувати новий надзвуковий бомбардувальник B-3, який оснащений двома ядерними боєголовками. Але під час польоту Вік виявляється зрадником: він вбиває двох членів екіпажу і паралізує Райлі, а потім катапультується з літака разом з боєголовками. Виявляється, що Вік спланував продати ядерну зброю терористам за 250 мільйонів доларів.

Райлі виживає падіння і опиняється у пустелі Юти, де випадково зустрічає Паркера, молоду журналістку, яка шукала сенсацію. Разом вони намагаються зупинити Віка і його сподвижників, перш ніж терористи отримають боєголовки. У той же час за ними ганяються агенти ФБР і Пентагону, яким необхідно приховати втрату ядерної зброї від громадськості. Фільм закінчується захоплюючим фіналом на поїзді, де Райлі і Паркер стикаються з Віком і його людьми.