UAKinogo.com

Людина-блискавка / Мерехтливий (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-блискавка / Мерехтливий (1996)

Людина-блискавка / Мерехтливий (1996)

Дивитися онлайн Людина-блискавка / Мерехтливий фільм

Дивитися онлайн «Людина-блискавка / Мерехтливий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (20 370 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-блискавка / Мерехтливий (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина-блискавка - це бойовик 1996 року, який розповідає про співпрацю двох детективів, які розслідують серію жахливих вбивств у Лос-Анджелесі. Фільм був знятий режисером Джоном Грейом і має у своєму складі Стівена Сігала, Кіна Іворі Вейанса, Боба Гантона і Браяна Кокса.

Головний герой фільму - Джек Коул, колишній агент ЦРУ, який перейшов до поліції. Він має прозвище «Людина-блискавка», бо вміє швидко і непомітно знищувати своїх ворогів. Він також практикує буддизм і носить екстравагантний одяг. Його напарником стає Джим Кемпбелл, скептичний і цинічний детектив, який не довіряє Коулу і не розуміє його методи. Вони отримують завдання зупинити вбивцю, який залишає на місцях злочину католицькі символи і пальці своїх жертв.

Коул і Кемпбелл починають слідкувати за підозрюваними, але натикаються на перешкоди в особі ФБР і мафії. Виявляється, що вбивця має зв’язок з минулим Коула і знає його секрети. Коул також доводиться стикатися з проблемами у своїй особистому житті: його колишня дружина і її новий чоловік стають жертвами вбивці. Коул і Кемпбелл мають об’єднати свої зусилля, щоб розкрити таємницю вбивств і помститися за своїх близьких.