UAKinogo.com

Зв'язок (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зв'язок (1996)

Зв'язок (1996)

Дивитися онлайн Зв'язок фільм

Дивитися онлайн «Зв'язок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (56 337 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зв'язок (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Зв’язок" - це нео-нуарний кримінальний трилер, який став дебютом режисерського дуету Вачовських. Фільм розповідає про страстну любовну історію між Коркі, лесбійкою-злочинцем, яка недавно вийшла з в’язниці, та Вайолет, подругою насильницького мафіозі Цезаря. Коли Коркі і Вайолет замислюють план, як вкрасти два мільйони доларів від мафії, їм доведеться змагатися не тільки з Цезарем, але й з його шефом Джіно Марццоне. Чи зможуть вони втекти разом із грошима та життям?

Фільм "Зв’язок" - це захоплюючий і стильний трилер, який поєднує елементи нуару, еротики та чорного гумору. Фільм вирізняється реалістичним і сенсуальним зображенням лесбійської стосунків у головному стрічці. Для хореографії секс-сцен режисери запросили секс-освітницю Сьюзі Брайт, яка також з’явилася у фільмі у камео. У головних ролях знялися Дженніфер Тіллі, Джина Гершон, Джо Пантольяно та Крістофер Мелоні. Оператором фільму був Білл Поуп, який пізніше працював над "Матрицею".

Фільм "Зв’язок" - це сміливий і оригінальний фільм, який отримав багато позитивних відгуків від критиків та глядачів. Фільм також був номінований на кілька престижних кінопремій. Фільм "Зв’язок" - це ідеальний вибір для любителей напружених та емоційних трилеров.