UAKinogo.com

У всьому винен єнот (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У всьому винен єнот (2016)

У всьому винен єнот (2016)

Дивитися онлайн У всьому винен єнот фільм

Дивитися онлайн «У всьому винен єнот» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (17 056 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У всьому винен єнот (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«У всьому винен єнот» - глибокий і вражаючий драматичний трилер від режисера Робіна Свікорд. Головний герой, Говард Вейкфілд, зіграний Браяном Кренстоном, переживає кризу середнього віку, яка призводить його до неймовірного експерименту - сховатися від свого життя, залишаючись на своєму місці.

Він вирішує приховатися на горищі свого власного будинку, спостерігаючи за життям своєї родини без нього. Через вікно він спостерігає за щоденними рутинами, змінами та реакціями на його відсутність, досліджуючи при цьому своє власне буття та особистісні зміни.

Цей фільм пропонує глибокий погляд на життя, стосунки та самотність. «У всьому винен єнот» - це провокаційне кіно, що стимулює до рефлексії про нашу роль в власному житті і те, як ми впливаємо на життя інших. Воно викликає до задуму про те, що значить бути частиною сім'ї, спільноти та суспільства.