UAKinogo.com

Стриптиз (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стриптиз (1996)

Стриптиз (1996)

Дивитися онлайн Стриптиз фільм

Дивитися онлайн «Стриптиз» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (46 100 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стриптиз (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ерін Грант - колишня секретарка ФБР, яка втратила роботу і опіку над донькою через свого негідного чоловіка. Щоб зібрати гроші на апеляцію, вона починає працювати стриптизеркою в нічному клубі “Eager Beaver”. Там її помічає закоханий конгресмен Девід Ділбек, який хоче зробити її своєю коханкою. Але Ерін не зацікавлена в його пропозиціях, а тим більше в його політичних інтригах. Вона хоче тільки одного - повернути свою дитину.

Фільм “Стриптиз” - це чорна комедія, заснована на однойменному романі Карла Гайасена. У головних ролях знялися Демі Мур, Арманд Ассанте, Вінг Реймс, Роберт Патрік і Берт Рейнольдс. Демі Мур отримала рекордний гонорар у 12,5 млн доларів за свою роль, але фільм не виправдав очікувань критиків і глядачів. Фільм отримав шість нагород “Золота малина”, включаючи “Найгірший фільм”.

Фільм “Стриптиз” - це не тільки еротичне шоу з участю красивої актриси, але і сатира на американську політику і суспільство. У фільмі є багато смішних і абсурдних ситуацій, які показують корупцію, жаднобу і безглуздя влади. Фільм також має драматичний сюжет про материнську любов і боротьбу за справедливість. Фільм “Стриптиз” - це фільм для тих, хто любить гарячих жінок і гострий гумор.