UAKinogo.com

Програма (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Програма (1993)

Програма (1993)

Дивитися онлайн Програма фільм

Дивитися онлайн «Програма» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (10 843 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Програма (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є драмою про життя і випробування студентів-футболістів, які грають за команду великого університету. Кожен з них має свої проблеми і способи справлятися з тиском і конкуренцією. Деякі звертаються до алкоголю, інші - до наркотиків, а треті - до навчання. Головний тренер Сем Вінтерс отримує ультиматум від керівництва: якщо в цьому сезоні вони не покажуть хороших результатів, він буде звільнений. Щоб покращити шанси на перемогу, він вербує талановитого хвоста Дарнелла Джефферсона, який має адаптуватися до нового середовища і знайти своє місце в команді.

До головних героїв фільму також належать: Джо Кейн, квотербек команди, який є кандидатом на премію Хейсмана, але страждає від алкоголізму і важкого ставлення свого батька; Алвін Мак, захисник команди, який мріє про професійну кар’єру, але отримує травму, яка позбавляє його майбутнього; Стів Латтимер, захисник команди, який вживає стероїди, щоб стати сильнішим і швидшим, але не розуміє наслідкiв своїх дiй; Боббi Коллiнз, запасний квотербек команди, який зустрiчається з дочкою тренера i хоче довести свою гiднiсть; Рiта Геннаро, продюсер телешоу про спорт, яка закохується в Джо Кейна i намагається допомогти йому подолати свою залежнiсть.

Фiльм “Програма” - це реалiстичний i емоцiйний знiмок про те, що вiдбувається за лаштунками коледжного футболу i як це впливає на життя i характери молодих людей. Фiльм показує не тiльки спортивнi досягнення i поразки, але i особистiснi конфлiкти i дилеми героїв. Фiльм також порушує такi актуальнi теми, як наркоманiя, корупцiя i насильство у спортi. Фiльм був знятий режисером Девiдом С. Вардом i отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв.