UAKinogo.com

Круті віражі (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Круті віражі (1993)

Круті віражі (1993)

Дивитися онлайн Круті віражі фільм

Дивитися онлайн «Круті віражі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (105 208 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Круті віражі (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є комедією, яка заснована на реальній історії першої в історії збірної Ямайки з бобслею. Чотири ямайські спортсмени, які не змогли потрапити на Олімпійські ігри в легкій атлетиці, вирішують спробувати свої сили в зимовому виді спорту, який їм абсолютно незнайомий. Вони знаходять колишнього олімпійського чемпіона з бобслею Ірвінга Бліцера, який погоджується стати їх тренером. Вони вирушають до Калгарі, де проходять Олімпійські ігри 1988 року.

По дорозі до Калгарі вони стикаються з багатьма труднощами і перешкодами. Вони не мають достатньо грошей, обладнання і досвіду. Вони також стають об’єктом насмішок і зневаги з боку інших команд, які не вважають їх справжніми суперниками. Особливо неприязнь до них проявляє нiмецька команда, яка є фаворитами змагань. Але ямайцi не здаються i продовжують боротися за свою мрiю.

Фiльм “Крутi вiражi” - це оптимiстична i захоплююча iсторiя про те, як можна досягти успiху, якщо мати сильну волю i вiру в себе. Це також iсторiя про дружбу, командний дух i повагу до iнших. Фiльм наповнений гумором, екшеном i емоцiями. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв i став одним з найуспiшнiших фiльмiв Джона Туртелтауба i Джекi Чана.