UAKinogo.com

Ромео + Джульєта (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ромео + Джульєта (1996)

Ромео + Джульєта (1996)

Дивитися онлайн Ромео + Джульєта фільм

Дивитися онлайн «Ромео + Джульєта» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (230 583 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ромео + Джульєта (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ромео + Джульєта - це екранізація відомої трагедії Вільяма Шекспіра, яку зняв режисер Баз Лурман у 1996 році. Фільм переносить дію п’єси з середньовічної Верони до сучасного мегаполісу Верона-Біч, де два зненавиджені клани - Монтеккі і Капулетті - ведуть безжальну війну за владу і вплив. Фільм зберігає оригінальний текст Шекспіра, але замінює мечі на пістолети, коней на автомобілі і замки на хмарочоси.

Головними героями фільму є Ромео і Джульєта, юні нащадки двох суперницьких родин, які закохуються одне в одного з першого погляду на балу Капулеттів. Вони таємно одружуються за допомогою священика Лоренцо, який сподівається, що їх любов примирить їхні роди. Але їхнє щастя не триває довго: Ромео вбиває Тибальта, двоюрідного брата Джульєти, який раніше вбив Меркуціо, найкращого друга Ромео. За цей злочин Ромео засуджують до вигнання.

Джульєту примушують одружитися з Парисом, багатим і поважним шляхтичем, якого обрав для неї її батько. Вона звертається до Лоренцо за порадою і отримує від нього напій, який має симулювати її смерть. Лоренцо обіцяє повідомити Ромео про цей план і запросити його до каплиці, де Джульєта прокинеться. Але через непорозуміння Ромео не отримує листа від Лоренцо і думає, що Джульєта справді померла. В розпачі він приходить до каплиці і отруюється. Коли Джульєта пробуджується і бачить мертвого Ромео, вона проколює собі серце його кинджалом. Так закінчується життя двох закоханих, яким не дали бути разом.