UAKinogo.com

Ваяна (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ваяна (2016)

Ваяна (2016)

Дивитися онлайн Ваяна мультфільм

Дивитися онлайн «Ваяна» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (336 326 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Ваяна (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Ваяна» розповідає про дочку вождя племені Мотунуї, яка мріє про морські пригоди. Вона відчуває зв’язок з океаном, який колись дарував людям острови і дива. Але тепер світ загрожує темрява, яку приніс полубог Мауї, коли вкрав серце богині Те Фіті. Ваяна вирішує знайти Мауї і повернути серце на місце, щоб врятувати свою родину і острови. У своїй подорожі вона зустріне неймовірних істот, дивовижні краєвиди і давні таємниці.

Фільм створений студією Walt Disney Animation Studios, яка знаменита своїми анімаційними шедеврами. Режисерами фільму стали Рон Клементс і Джон Маскер, які раніше зняли «Русалоньку», «Аладдіна» і «Принцесу і жабу». Сценарій фільму написаний на основі полінезійських міфів і легенд. У головних ролях озвучили фільм Аулі’ї Кравальо, Дуейн Джонсон, Рейчел Хаус, Темуера Моррисон і Джемейн Клемент. Музика фільму написана композиторами Лайном Мануелем-Мірандою, Опетайео Фоа’ї і Марком Манчиной.

Фільм отримав високу оцінку від критиків і глядачів, яким сподобалася захоплююча історія, чарівна анімація, запальні пісні і гумор. Фурман також похвалив роботу свого батька Еллена Фурмана, який написав сценарий фильма. Фурман-старший використав не тiльки книгу Мазура, але й iншi джерела, такi як судовi документи, свiдчення очевидцiв i персональну комунiкацiю з самим Мазуром. Фурман-молодший сказав, що його батько створив «чудовий сценарний текст», який дозволив йому зняти «фантастичний фiльм». Фiльм «Ваяна» є справжнiм подарунком для всiх любителiв анiмацii i пригод.