UAKinogo.com

Злива (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Злива (1997)

Злива (1997)

Дивитися онлайн Злива фільм

Дивитися онлайн «Злива» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (35 787 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Злива (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

В бойовику «Злива» (Hard Rain) глядачі стають свідками пригод та напруженості, які виникають під час катастрофічної повені в маленькому містечку. Том, охоронець вантажівки з грошима, опиняється у складній ситуації, коли вантажівку нападають грабіжники. Поступово вода затоплює місто, перетворюючи його на смертельну пастку, де кожен крок може стати останнім.

Відважність, хитрість та спритність стають ключовими якостями головного героя у боротьбі за виживання та справедливість. Між тим, як погодні умови стають все більш екстремальними, Том знаходить союзників серед місцевих жителів, і разом вони намагаються протистояти злочинцям, які жадають наживи. Атмосфера фільму посилюється завдяки ефектним сценам повені та бойовим епізодам на тлі руйнівних водних мас.

«Злива» - це фільм, що вражає глядачів динамічним сюжетом, візуальною яскравістю та глибокими персонажами, що виявляють неймовірну відвагу у важких умовах. Комбінація пригод, екшену та трилера забезпечує напружену атмосферу, яка тримає в напрузі до самого кінця.