UAKinogo.com

Шакал (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шакал (1997)

Шакал (1997)

Дивитися онлайн Шакал фільм

Дивитися онлайн «Шакал» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (118 163 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шакал (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Шакал” (1997) - це захоплюючий бойовик про полювання на найнебезпечнішого найманого вбивцю світу, який отримав замовлення на вбивство президента США. Фільм є вільною переробкою фільму “День Шакала” (1973), який був заснований на романі Фредеріка Форсайта.

Сюжет фільму розпочинається в Москві, де спільна операція ФБР і МВС призводить до ліквідації Газзі Мурада, брата злочинного боса Терека Мурада. Терек, прагнучи помсти, наймає професійного вбивцю, який називає себе Шакалом, і пропонує йому 70 мільйонів доларів за вбивство невідомої американської цілі. Згодом виявляється, що це має бути Дональд Браун, директор ФБР.

Шакал - це холоднокровний і безжальний кілер, який постійно змінює свою зовнішність і ідентичність. Ніхто не знає, хто він насправді і як виглядає. Єдиними людьми, які можуть його розпізнати, є колишнього снайпер ІРА Деклан Малквин і його колишня кохана Ізабелла Занкона, яка тепер живе у США. Вони погоджуються допомогти ФБР і МВС у пошуках Шакала за умови своєї свободи. Але часу залишається все менше, а Шакал готує свою смертоносну зброю для виконання завдання.