UAKinogo.com

Манчестер біля моря (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Манчестер біля моря (2016)

Манчестер біля моря (2016)

Дивитися онлайн Манчестер біля моря фільм

Дивитися онлайн «Манчестер біля моря» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (283 172 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Манчестер біля моря (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Глибокий, емоційно насичений драматичний фільм, який розповідає про Лі Чандлера, самотнього робітника-сантехніка, що бореться з власним минулим. Коли його старший брат вмирає, Лі отримує опіку над своїм племінником-підлітком, що вимагає від нього повернутися в рідне місто, де він відчуває біль з-за трагічних подій, що відбулися там.

Боротьба з відповідальністю за племінника і власними демонами минулого стає випробуванням для Лі. Його повернення додому викликає серію спогадів, в яких він мусить стикнутися з втратами, винуватцями та невиразним горем, яке доводиться нести.

"Manchester by the Sea" - це душевно багатий і сильний фільм, який досліджує теми сім'ї, втрати і пробачення. З його реалістичними персонажами, вражаючою грою акторів і глибокими емоційними відтінками, ця картина забезпечує глядачів глибоким і рефлексивним кіносюжетом, що триває довго після завершення фільму.