UAKinogo.com

Персі Джексон: Море чудовиськ (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Персі Джексон: Море чудовиськ (2013)

Персі Джексон: Море чудовиськ (2013)

Дивитися онлайн Персі Джексон: Море чудовиськ фільм

Дивитися онлайн «Персі Джексон: Море чудовиськ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (119 222 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Персі Джексон: Море чудовиськ (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Персі Джексон: Море чудовиськ (2013) - це фантастичний пригодницький фільм про сина бога Посейдона, який вирушає на пошуки легендарного Золотого Руна. Головний герой - Персі Джексон, який живе в таборі “Напівкровок” - місці, де збираються діти від богів Олімпу та смертних. Табір захищається магічним деревом Талії, але коли дерево отруюють, табір стає вразливим для атак.

Персі дізнається, що єдиний спосіб врятувати дерево - це знайти Золоте Руно, яке знаходиться на острові Поліфема в Морі Чудовиськ (Бермудському трикутнику). Він разом зі своїми друзями - Аннабет, Гроувером та Тайсоном - вирішує вирушити у небезпечну подорож. По дорозі вони зустрічають різних міфологічних істот, таких як Харон, Сирени, Сцилла та Харибда. Але вони не одні, хто полює на Руно. Зла організація Кобра планує використати Руно для воскресіння свого лідера - Титана Крона.

Фільм Percy Jackson: Sea of Monsters / Персі Джексон: Море чудовиськ (2013) - це захоплюючий фільм про магiю, богiв та героїв. Фільм знятий за мотивами другої книги серiї “Персi Джексон i Олiмпiйцi” американського письменника Рiка Рiордана. Режисер фільму - Тор Фройденталь, вiдомий за такими фiльмами як “Дiарiус слабака” та “Хотель для собак”. У головних ролях знялися Логан Лерман, Александра Даддарiо, Брендон Т. Джексон та Дуглас Смiт.