UAKinogo.com

Персі Джексон та Викрадач блискавок (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Персі Джексон та Викрадач блискавок (2010)

Персі Джексон та Викрадач блискавок (2010)

Дивитися онлайн Персі Джексон та Викрадач блискавок фільм

Дивитися онлайн «Персі Джексон та Викрадач блискавок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (186 804 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Персі Джексон та Викрадач блискавок (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Персі Джексон - звичайний підліток, який має проблеми з навчанням і життям. Але все змінюється, коли він дізнається, що він - напівбог, син Посейдона, бога моря. Він також доводиться, що він підозрюється у викраденні блискавки Зевса - найпотужнішої зброї в світі. Якщо блискавка не буде повернута до літнього сонцестояння, то розпочнеться війна між богами Олімпу.

Персі вирушає у небезпечну подорож по Америці, щоб довести свою невинність і знайти справжнього викрадача. У нього є лише 10 днів на це. Він отримує допомогу від свого друга Гроувера - сатира-охоронця, і Аннабет - дочки Афіни, богині мудрості. Вони також зустрічають різних міфологічних істот: медузу, гідру, лотосоїдов, фурій і інших.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief / Персi Джексон та Викрадач блискавок - це захоплююча і весела фантастика про те, як один хлопець стає героєм і рятівником свiту. Фiльм базується на однойменному романi Рiка Рiордана i показує, як давня грецька мiфологiя переплiтається з сучасним життям.