UAKinogo.com

В активному пошуку (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » В активному пошуку (2016)

В активному пошуку (2016)

Дивитися онлайн В активному пошуку фільм

Дивитися онлайн «В активному пошуку» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (89 275 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «В активному пошуку (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"В активному пошуку" занурює глядача в барвисте життя Нью-Йорка, показуючи різні перипетії синглів, що прагнуть знайти свою половинку. Головна героїня, Аліса, розірвала тривалі стосунки, прагнучи відчути свободу і відкрити нові горизонти. Життя самотньою виявляється більш складним, ніж вона могла уявити, але, пройшовши шлях самопізнання, вона дізнається, що це не завжди про те, хто поруч, а про те, хто в середині.

Режисер Крістіан Діттер створює розкішну комедійну картину, що демонструє чари й виклики міського життя. В яскравому касті фільму представлені Ребел Вілсон, Дакота Джонсон, Леслі Манн та інші. Ці актори вносять життєву енергію та харизму в свої ролі, роблячи фільм ще більш захоплюючим.

"В активному пошуку" є веселою, щиросердною і пізнавальною комедією, яка залишає глядача з новим розумінням важливості самолюбові та самопізнання. Це справжнє свято життя, яке усміхається кожному, хто наважився бути самим собою.