UAKinogo.com

#SELFIEPARTY (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » #SELFIEPARTY (2016)

#SELFIEPARTY (2016)

Дивитися онлайн #SELFIEPARTY фільм

Дивитися онлайн «#SELFIEPARTY» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (325 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «#SELFIEPARTY (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм / #SELFIEPARTY - це комедія про сучасну молодь, яка живе в світі соціальних мереж і самовираження. Головні герої - чотири подруги, які вирішують влаштувати вечірку в одному з найпопулярніших нічних клубів Києва. Але не все йде за планом: на шляху до мети їм доведеться зіткнутися з різними перешкодами, такими як надокучливі хлопці, конкурентки-блондинки, непорозуміння з батьками і навіть поліція.

/ #SELFIEPARTY - це не тільки розважальна історія про пригоди чотирьох дівчат, але й сатира на сучасне суспільство, яке занадто залежне від інтернету і погляду інших. Фільм показує, як соціальні мережі впливають на самооцінку, стосунки, цінності і поведінку молодих людей. Фільм також ставить питання про те, що таке справжня дружба, любов і щастя в епоху цифрових технологій.

/ #SELFIEPARTY - це феєрверк гумору, музики, танцю і кольору. Фільм сповнений динамічних сцен, запальних пісень, модних образів і яскравих емоцій. Фільм створений для тих, хто любить життя і не боїться експериментувати. Фільм запрошує глядача на вечірку, яку вони не забудуть ніколи.