UAKinogo.com

Мовчання (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мовчання (2016)

Мовчання (2016)

Дивитися онлайн Мовчання фільм

Дивитися онлайн «Мовчання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (113 854 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мовчання (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Січень 1640 року. Два єзуїтські священики - Родрігес та Гарп - вирушають з Португалії до Японії на пошуки свого наставника Феррейри, який зник безвісти після того, як нібито відмовився від християнської віри. У Японії вони стикаються з жорстоким переслідуванням християн, яких змушують поклонятися буддистським божествам або страждати від мук і смерті. Родрігес і Гарп намагаються підтримувати місцевих вірних і дотримуватися своєї місії, але їхню витривалість і віру випробовують неймовірні виклики.

Родрігес потрапляє у полон до японського інквізитора Іноуе, який хоче зламати його дух і змусити його відступити від Бога. Інквізитор показує Родрігесу страшні страждання його пастви і каже, що вони припиняться лише тоді, коли Родрігес поступиться на свою волю. Родрігес переживає духовну кризу і починає сумніватися у сенсі свого призначення. Він також доводиться зустрітися з Феррейрою, який розповідає йому про свою апостазію і пропонує йому зробити те саме.

Silence / Мовчання - це глибокий і потужний фільм про вибори, жертви і втрати віри. Фільм розкриває складну тему стосунків між релігіями і культурами, між людською совістю і божественною волею. Фільм став одним з найбільш особистих і амбітних творів режисера Мартіна Скорсезе, який працював над ним близько 30 років.