UAKinogo.com

Кінець світу (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кінець світу (1999)

Кінець світу (1999)

Дивитися онлайн Кінець світу фільм

Дивитися онлайн «Кінець світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (111 610 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кінець світу (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Кінець світу» є екшн-трилером про боротьбу між добром та злом на порозі нового тисячоліття. Джеріко Кейн - колишній поліцейський, який працює охоронцем для важливих клієнтів. Він страждає від депресії та вини через смерть своєї родини. Він не вірить у Бога та не має сенсу життя.

Але все змінюється, коли він отримує завдання захистити банкіра, якого переслідують невідомі. Виявляється, що це не звичайні злочинці, а посланці Сатани, який хоче заволодіти світом. Сатана шукає дівчину на ім’я Крістін Йорк, яка народилася під особливим знаком. Вона є обраною для того, щоб стати його нареченою та народити йому сина - Антихриста.

Фільм «Кінець світу» є захоплюючим та динамічним фільмом про апокаліптичну загрозу та людську мужність. В ньому показано не тільки захоплюючі перестрілки, погоні та вибухи, але й драматичну історію людини, яка знаходить своє призначення. Фільм має чудовий акторський склад, який включає Арнольда Шварценеггера у ролі Джерико Кейна, Габріель Бирн у ролі Сатани та Робіна Танней у ролі Крістин Йорк.