UAKinogo.com

Догма (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Догма (1999)

Догма (1999)

Дивитися онлайн Догма фільм

Дивитися онлайн «Догма» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (219 389 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Догма (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є комедією про двох вигнаних ангелів Локі (Метт Деймон) і Бартлбі (Бен Аффлек), які дізнаються про можливість повернутися до раю. Для цього вони повинні пройти через арку церкви в Нью-Джерсі, де оголошено про відпущення гріхів. Але якщо вони це зроблять, вони порушать основну догму християнства - про незмінність Божого слова - і спричинять кінець світу.

На їхньому шляху стають Бетані Слоун (Лінда Фіорентіно), остання потомкіня Ісуса Христа, яка працює в абортарії; Руфус (Кріс Рок), тринадцятий апостол, який був виключений з Біблії; Джей (Джейсон М’юз) і Мовчазний Боб (Кевін Сміт), два легковажні хулігани; і Метатрон (Алан Рікмен), голос Бога. Вони намагаються зупинити Локі і Бартлбі, перш ніж вони досягнуть своєї мети.

Фільм є сатиричною і гумористичною інтерпретацією християнської міфології, яка не залишить байдужими шанувальників жанру. У фільмі багато пародійних сцен, дотепних діалогів і камео знаменитостей. Головна роль Лінди Фіорентіно дозволяє їй продемонструвати свою акторську гру і харизму. Фільм також має цікавий сюжет і хорошу режисуру.