UAKinogo.com

Абатуар. Лабіринт страху (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Абатуар. Лабіринт страху (2016)

Абатуар. Лабіринт страху (2016)

Дивитися онлайн Абатуар. Лабіринт страху фільм

Дивитися онлайн «Абатуар. Лабіринт страху» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (4 236 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Абатуар. Лабіринт страху (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Абатуар. Лабіринт страху (2016) - це фільм жахів та детективу про журналістку Джулію, яка розслідує серію загадкових вбивств. Вона виявляє, що всі вони пов’язані з одним чоловіком - Джебедайом Крейном, який купує будинки, де сталися злочини, та вирізає з них кімнати, де були вбиті люди. Джулія намагається знайти Крейна та дізнатися, що він робить з цими кімнатами.

Джулія отримує підказку від свого дядька Гавріїла, який колись був поліцейським та знає про Крейна. Вона їде до маленького містечка Нью Англіш, де Крейн має свою резиденцію - величезний абатуар, де він збирає свою колекцію кімнат. Там Джулія стикається з жахами, які перевершують усе, що вона бачила раніше.

Abattoir / Абатуар. Лабіринт страху (2016) - це фільм про темну таємницю, яка ховається за старими стінами, про безжального маніяка, який грається з людськими долями, про сміливу журналістку, яка ризикує своїм життям заради правди. Це фільм, який не залишить вас байдужими до того, що ви бачите у своїх квартирах.