UAKinogo.com

Флаббер (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Флаббер (1997)

Флаббер (1997)

Дивитися онлайн Флаббер фільм

Дивитися онлайн «Флаббер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (90 398 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Флаббер (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Флаббер / Flubber (1997) - це фантастична комедія про пригоди розсіяного професора-хіміка Філіпа Брейнарда (Робін Вільямс), який випадково винайшов неймовірну речовину, що може літати, відскакувати і змінювати форму. Він назвав своє відкриття Флаббером (від англ. Fly Rubber - летюча резина) і сподівався, що це допоможе йому врятувати коледж, де він працює, від закриття. Але не все так просто, як здається.

Флаббер привертає увагу не тільки добрих людей, але і поганих. Зокрема, багатий і безсовісний бізнесмен Честер Хониккер (Реймонд Дж. Баррі) хоче заволодіти Флаббером за будь-яку ціну і використовує для цього свого сина Беннета (Віл Вітон) і двох найманців Сміта (Кленсі Браун) і Вессона (Тед Левайн). Крім того, професор Брейнард має проблеми у особистому житті: він двічі пропустив своє весілля з коханою Сарою (Марша Гей Харден), яка тепер зустрічається з його конкурентом Уїлсоном Крофтом (Крістофер Макдональд). Чи зможе винахідник повернути свою наречену і захистити свого Флаббера?

Флаббер / Flubber (1997) - це ремейк фільму 1961 року «Рассеяний професор» (The Absent-Minded Professor), який також був знятий студією Walt Disney Pictures. Флаббер став одним з останніх фільмів, де знявся Робін Вільямс, який помер у 2014 році. Флаббер отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів і заробив 178 млн доларов по всьому світу. Флаббер - це фільм для всієї родини, який подарує глядачам багато сміху, захоплення і хорошого настрою.