UAKinogo.com

Швидкість (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Швидкість (1994)

Швидкість (1994)

Дивитися онлайн Швидкість фільм

Дивитися онлайн «Швидкість» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (365 489 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Швидкість (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Швидкість - це бойовик 1994 року, режисером якого є Ян де Бонт. Фільм розповідає про Джека Тревена, поліцейського з відділу знешкодження бомб, який опиняється у смертельній грі з психопатичним терористом Говардом Пейном. Пейн підірвав ліфт у висотному будинку і вимагає викупу за життя заручників. Джек Тревен разом зі своїм напарником Гаррі Темплом врятував заручників, але Пейн втік і погрожує підірвати ще більше людей.

Фільм показує, як Джек Тревен отримує дзвінок від Пейна, який повідомляє йому, що встановив бомбу на автобус, який буде підірваний, якщо його швидкість спаде нижче 50 миль на годину. Джек Тревен намагається потрапити на автобус і зупинити бомбу, але Пейн стежить за ним через камери і мобільний телефон. Джек Тревен доводиться боротися з часом, перешкодами і панікою на автобусі, де він знаходить союзницю у Анні, пасажирці, яка стає його водієм.

Фiльм є захоплюючим і напруженим твором, який став бенефiсом Кiану Рiвза i Сендри Баллок. Фiльм також грають Деннiс Гоппер, Джефф Денiелс, Джо Мортон i Алан Рак. Фiльм отримав хорошi вiдгуки вiд критикiв i був нагороджений двома Оскарами за кращий монтаж i кращий звук. Фiльм є першою частиною франшизи Швидкiсть, до якої також належить фiльм Швидкiсть 2: Круїз пiд контролем 1997 року.