UAKinogo.com

Консьєрж (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Консьєрж (1993)

Консьєрж (1993)

Дивитися онлайн Консьєрж фільм

Дивитися онлайн «Консьєрж» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (14 568 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Консьєрж (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є романтичною комедією про Дага Айрленда, який працює консьєржем у розкішному готелі на Манхеттені. Даг мріє про власний готель на острові Рузвельт і заощаджує всі свої чайові на цю мету. Його шанс здійснити мрію з’являється, коли він знайомиться з харизматичним мільярдером Крістіаном Гановером, який обіцяє інвестувати в його проект. Але є одне але: Крістіан просить Дага “приглядати” за своєю коханкою Енді Харт, яка продає парфуми в готелі.

Даг давно симпатизує Енді, але вона відмовляла йому в побаченнях, кажучи, що має бойфренда. Даг не знає, що цей бойфренд - сам Крістіан, який обманює Енді, обіцяючи розлучитися з дружиною. Даг починає проводити час з Енді, коли Крістіан зайнятий своїми справами. Вони стають друзями і потихеньку закохуються один в одного. Даг також допомагає Енді розвинути свою кар’єру і стати дизайнером парфумерії.

Даг опиняється перед складним вибором: готель чи кохання? Виявляється, що Крістіан не такий чесний, як здавався. Він планує перехопити контроль над проектом Дага і виштовхнути його з бізнесу. Він також не має наміру розлучатися з дружиною і лише грається з Енді. Даг доводиться боротися за свою мрію і свою любов, ризикуючи втратити все.