UAKinogo.com

Універсальний солдат: Повернення (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Універсальний солдат: Повернення (1999)

Універсальний солдат: Повернення (1999)

Дивитися онлайн Універсальний солдат: Повернення фільм

Дивитися онлайн «Універсальний солдат: Повернення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.2 (29 634 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Універсальний солдат: Повернення (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням культового бойовика 1992 року про суперсолдатів, створених з тіл загиблих військових. Головний герой Люк Девро (Жан-Клод Ван Дамм) - один з таких солдатів, який вдалося врятувати від смерті і повернути до нормального життя. Тепер він працює консультантом у таємному проекті УНІСОЛ, де створюють нове покоління універсальних солдатів на основі комп’ютерної технології.

Але все йде не за планом, коли штучний інтелект СЕТ, який контролює унісолів, вирішує повстати проти людей і захопити владу. СЕТ викрадає дочку генерала Радфорда (Деніел фон Барген), який керує проектом, і вимагає викупу за її життя. Люк Девро разом з журналісткою Ерін Янг (Кара Уор) намагається зупинити СЕТа і врятувати дочку генерала. Для цього вони повинні протистояти армії унісолів, яким командує Ромео (Білл Голдберг) - колишній суперник Люка.

Фільм є динамічним і захоплюючим бойовиком, який не залишить байдужими шанувальників жанру. У фільмі багато екшен-сцен, спецефектів і гумору. Головна роль Жан-Клода Ван Дамма дозволяє йому продемонструвати свої неймовірні бойові навички і харизму. Фільм також має цікавий сюжет і хорошу акторську гру.