UAKinogo.com

Універсальний солдат (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Універсальний солдат (1992)

Універсальний солдат (1992)

Дивитися онлайн Універсальний солдат фільм

Дивитися онлайн «Універсальний солдат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (90 682 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Універсальний солдат (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Універсальний солдат", зоряним дуетом Дольфа Лундгрена та Жана-Клода Ван Дамма, зображено таємний військовий проект. Задіяні у цьому проекті військові, відроджені внаслідок генетичних експериментів після їхньої загибелі у В’єтнамі. Уоснуті з недр загробного світу, ці суперсолдати отримали надзвичайні здібності та позбавлені спогадів про минуле.

Люк Деверо (Жан-Клод Ван Дамм) та Ендрю Скотт (Дольф Лундгрен) - двоє таких солдатів, що були смертельними ворогами під час служби у В’єтнамі. Проте, з часом Деверо починає відновлювати свої спогади та усвідомлює страшну реальність свого існування. Він розуміє, що повинен піти проти системи, яка його створила, та зупинити зловісного Скотта.

Фільм "Універсальний солдат" занурює глядача у світ наукової фантастики, де грань між людським та надлюдським стає розмитою. Високооктанові бої, футуристичні технології та високий рівень адреналіну - ось що ви знайдете у цій захоплюючій картині. Сюжет фільму підкорює глибокі питання ідентичності, гуманності та відповідальності за науковий прогрес, змушуючи глядачів задуматися над можливими наслідками необмеженого технологічного розвитку.