UAKinogo.com

Фантастична четвірка (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантастична четвірка (2015)

Фантастична четвірка (2015)

Дивитися онлайн Фантастична четвірка фільм

Дивитися онлайн «Фантастична четвірка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (168 228 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантастична четвірка (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Fantastic Four / Фантастична четвірка (2015) розповідає про чотирьох молодих вчених, які отримують надздібності після нещасного випадку на міжвимірному порталі. Рід Сторм стає невидимим та може створювати силові поля, Джонні Сторм може летіти та перетворюватися на людину-полум’я, Бен Грім перетворюється на кам’яного велетня з неймовірною силою, а Рід Річардс може розтягувати своє тіло на будь-яку довжину. Разом вони стають командою супергероїв, яка називається Фантастична четвірка.

Фільм показує, як герої змушені адаптуватися до своїх нових здатностей та життя. Вони також доводяться боротися з колишнім другом та колегою Віктором фон Думом, який також потрапив на портал та отримав небезпечну силу. Віктор хоче знищити Землю та створити новий світ за своїм образом. Фантастична четвірка має об’єднати свої зусилля, щоб зупинити його та врятувати людство.

Фантастична четвірка (2015) є новим перезапуском популярної коміксної франшизи про супергероїв. Він має молодий акторський склад, який включає Майлза Теллера, Кейт Мару, Майкла Б. Джордана, Джеймі Белла та Тобі Кеббелла. Він також має сучасну графіку та спецефекти, які роблять фантастичну четвірку ще більш реалістичною та захоплюючою. Фільм Fantastic Four / Фантастична четвірка (2015) є фільмом про дружбу, сміливість та взаємоповагу.