UAKinogo.com

Ямакасі. Нові самураї (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ямакасі. Нові самураї (2001)

Ямакасі. Нові самураї (2001)

Дивитися онлайн Ямакасі. Нові самураї фільм

Дивитися онлайн «Ямакасі. Нові самураї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (12 480 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ямакасі. Нові самураї (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ямакасі. Нові самураї - це фільм-екшн, який розповідає про групу молодих людей, які займаються паркуром - мистецтвом руху по міському ландшафту. Головні герої - семеро друзів, які називають себе Ямакасі, що означає “непереможні”. Вони виконують неймовірні трюки, пересуваючись по дахах, стінах і перилах, і викликають захоплення у глядачів.

Але їхнє життя змінюється, коли один з їхніх шанувальників, маленький хлопчик Джамал, намагається повторити їхній вчинок і потрапляє в лікарню з серйозною травмою. Щоб врятувати Джамала, Ямакасі потребують багато грошей на операцію, яку може провести тільки один лікар у Німеччині. Вони вирішують ограбити багатих людей, які живуть у розкішних будинках, і використовують свої навички паркуру, щоб уникнути поліції.

Ямакасі. Нові самураї - це фільм про дружбу, солідарність і справедливість, про те, як люди можуть перебороти будь-які перешкоди заради свого ідеалу. Фільм має багато захоплюючих сцен і показує красу і свободу руху. Ямакасі. Нові самураї - це фільм, який надихає на подвиги і пригоди.