UAKinogo.com

Коматозники (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коматозники (2017)

Коматозники (2017)

Дивитися онлайн Коматозники фільм

Дивитися онлайн «Коматозники» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (47 836 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Коматозники (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Коматозники" (2017) розповідає історію групи молодих, амбітних студентів-медиків, що досліджують невідоме - життя після смерті. Спровоковані бажанням відкрити таємницю позаземного життя, вони вдаються до екстремальних експериментів, що доводять їх до межі смерті та поза її. Однак, те, що вони відкривають, стає неочікувано страшним.

"Коматозники" вивчає межі між життям та смертю, пропонуючи глядачам драматичний та напружений сюжет. Кожен з героїв має свою історію та мотивацію, яка додає фільму глибини та справжності. Зрозуміло, що ця гра з смертю може мати непоправні наслідки, але виникає питання: чи зможуть вони зупинитися вчасно?

Режисер фільму, Нілс Арден Оплев, створив своєрідний мікс трилера та фантастики, доповнивши його психологічними тонами. "Коматозники" демонструє, що жадоба до знань може призвести до непередбачуваних наслідків, якщо не розуміти їх потенційну ціну.