UAKinogo.com

Кохання не за розміром (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання не за розміром (2016)

Кохання не за розміром (2016)

Дивитися онлайн Кохання не за розміром фільм

Дивитися онлайн «Кохання не за розміром» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (8 384 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання не за розміром (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кохання не за розміром (2016) - це романтична комедія, яка розповідає про незвичайну пару. Головна героїня фільму - Діана (Віржині Ефіра), яка є успішною адвокаткою та красивою жінкою. Вона одружена, але її шлюб не приносить їй щастя. Вона вирішує розлучитися та почати нове життя.

Одного дня вона отримує дзвінок від незнайомця, який знайшов її мобільний телефон. Він називається Александр (Жан Дюжарден) та пропонує зустрітися з нею, щоб повернути їй телефон. Діана погоджується та приходить на зустріч. Але коли вона бачить Александра, вона залишається в шоці. Виявляється, що він дуже милий, чарівний та інтелігентний чоловік, але має один недолік - його зріст становить лише 136 сантиметрів.

Фільм Кохання не за розміром (2016) - це смішна і зворушлива історія про те, як любов може подолати всі перешкоди та стереотипи. Фільм показує, що справжня краса не залежить від зовнішності, а від характеру та почуттів. Діана та Александр стикаються з багатьма труднощами та насмішками від оточуючих, але не втрачають надії на щасливе майбутнє.