UAKinogo.com

Вона (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вона (2016)

Вона (2016)

Дивитися онлайн Вона фільм

Дивитися онлайн «Вона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (67 585 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вона (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мішель Леблан - успішна і незалежна жінка, яка керує компанією з виробництва відеоігор. Вона має дорослого сина Венсана, який не може влаштувати своє життя, і колишнього чоловіка Рішара, який пише невдалий роман. Мішель не підтримує зв’язку зі своїм батьком, який сидить у в’язниці за вбивство десятків людей. Вона також має складні стосунки зі своєю матір’ю, яка співає з набагато молодшим коханцем.

Одного дня Мішель стає жертвою нападу і зґвалтування у своєму власному будинку. Вона не звертається до поліції, а продовжує жити, ніби нічого не сталося. Вона намагається знайти свого нападника самостійно, але не має жодних підказок. Вона також починає роман з Робером, чоловіком своєї найкращої подруги Анни, яка також її партнерка по бізнесу.

Мішель отримує повідомлення від свого зґвалтувальника, який продовжує переслідувати її. Вона розуміє, що це хтось із її найближчого оточення. Вона починає підозрювати усіх: свого сина, свого колишнього чоловіка, свого співробітника Патріка, який мешкає поруч з нею. Вона вирішує зустрітися з нападником очі в очі і розплатитися з ним за все.