UAKinogo.com

Це все вона (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Це все вона (1999)

Це все вона (1999)

Дивитися онлайн Це все вона фільм

Дивитися онлайн «Це все вона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (97 248 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Це все вона (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Підліткова романтична комедія "Це все вона" відкриває перед глядачами світ гімназійних пригод, кохання та пізнань. Головний герой, Зек, є популярним спортсменом, котрий насолоджується увагою однокласниць. Проте, коли йому доводиться ставити собі насправді виклик, він укладає парі про те, що зможе перетворити непомітну дівчину на королеву випускного.

Вибір падає на Лені, дівчину, що захоплюється мистецтвом та не цікавиться популярністю. Зек починає проводити час з нею, допомагаючи їй відкрити свій потенціал та стати більш впевненою в собі. Однак, під час цього процесу він розуміє, що в Лені є щось особливе та що вона стає для нього набагато більшою, ніж лише частиною парі.

“Це все вона” - це розважальний фільм, що несе в собі важливі життєві уроки про дружбу, самоприйняття та справжнє кохання. Персонажі, ситуації та гумор зроблять цю стрічку чудовим вибором для тих, хто хоче поринути у світ шкільних пригод та пережити разом із героями цікаві та хвилюючі моменти.