UAKinogo.com

Анна та Король (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анна та Король (1999)

Анна та Король (1999)

Дивитися онлайн Анна та Король фільм

Дивитися онлайн «Анна та Король» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (37 642 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анна та Король (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анна та Король - це американська історична драма 1999 року, в якій головна героїня Анна Леоновенс (Фостер) - це англійська вчителька, яка приїжджає до Сіаму у кінці XIX століття, щоб навчати багаточисленних дітей та дружин короля Монгкута (Чоу Юн-Фат). Фільм знятий за мотивами роману Маргарет Ландон “Анна та Король Сіаму”, який ґрунтується на реальних щоденниках Анни Леоновенс. Фільм був знятий переважно в Малайзії, зокрема в регіонах Пенанг, Іпох та Лангкаві. Анна та Король вийшов у прокат у США 17 грудня 1999 року компанією 20th Century Fox.

Анна - це смілива, розумна, чесна та добра жінка, яка не боїться висловлювати свою думку. Вона хоче навчити дітей короля не тільки англійської мови, але й західних цінностей, таких як демократія, права людини та рівність статей. Монгкут - це прогресивний, вчений, гумористичний та люблячий батько, який прагне модернізувати Сіам, щоб врятувати його від колоніального поневолення та зберегти давні традиції, які надають Сіаму особливості. Початково Монгкут і Анна не ладнають через культурні розбіжності та їхню однакову сильну волю. Але з часом вони починають поважати одне одного та сприяти розвитку країни.

У своїй роботі Анна стикається з багатьма труднощами та небезпеками: інтригами придворних, загрозами ворогів Сіаму, конфліктами між буддизмом і християнством, стражданнями народу. Вона також закохується у Монгкута, але їхнє кохання неможливе через їхнє соціальне становище та положення. Анна повинна не тільки боротися за свою мету, але й за своє серце у цьому чаруючому та захоплюючому фільмі.