UAKinogo.com

Небезпечне завдання (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Небезпечне завдання (2018)

Небезпечне завдання (2018)

Дивитися онлайн Небезпечне завдання фільм

Дивитися онлайн «Небезпечне завдання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.6 (2 904 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Небезпечне завдання (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пілота Шона Гегерті, який перевозить кокаїн через кордон США і Мексики. У свій останній рейс він має не тільки обдурити наркокартель і убивцю на замовлення, але й уникнути підозри з боку Агентства з боротьби з наркотиками. Крім того, він має попередити свою дружину Джен про небезпеку і врятувати її життя. І все це він має зробити з кабіни свого літака.

Режисер фільму - Єспер Гансландт - шведський кінематографіст, який дебютував у 2006 році фільмом “Фарвел Фалькенберг”. Сценарист фільму - Адам Гелзель - американський письменник і продюсер. У головних ролях - Даніель Редкліфф, Грейс Гаммер, Пабло Шрайбер і Роберт Віздом. Фільм був випущений у США 23 лютого 2018 року компаніями Momentum Pictures і Amazon Studios.

Фільм є напруженим трилером з елементами екшну і драми. Фільм показує боротьбу за виживання головного героя у складних обставинах. Фільм також порушує теми сімейних стосунків, зради і жертовності. Фільм має багато сцен перестрілок і погонь, які тримають глядача в напрузі.