UAKinogo.com

Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром (1989)

Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром (1989)

Дивитися онлайн Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром фільм

Дивитися онлайн «Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (12 627 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорний янгол / Темний Ангел / Я прийшов з миром (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про сутичку між поліцейським Джеком Кейном і інопланетним вбивцею Талеком, який прибув на Землю з метою збирати ендорфіни з людських мозків. Джек Кейн - це сміливий і непокірливий детектив, який бореться з бандою наркоторговців під керівництвом Віктора Меннінга. Талек - це холоднокровний і безжальний інопланетянин, який використовує спеціальний диск, що розриває жертв на шматки, і голку, що пробиває лоб.

Джек Кейн стає свідком одного з вбивств Талека і намагається його затримати, але безуспішно. Він отримує в партнери агента ФБР Ларрі Сміта, який прибув на місце для розслідування крадіжки наркотиків з федерального складу. Вони досліджують справу і дізнаються про існування Талека і його мотиви. Вони також допомагають коронеру Даян Паллоне, подрузі Джека, яка аналізує трупи з пробитим лобом.

По дорозі до правди Джек Кейн і Ларрі Сміт потрапляють у багато небезпечних і комічних ситуацій, а також знаходять нових друзів і ворогів. Джек Кейн закохується в Даян Паллоне - красиву і розумну коронер. Ларрі Сміт закохується в Бонні - привабливу і сексапільну офіціантку. А Талек закохується в свою роботу - вбивати людей і збирати їх ендорфіни. Але Джек Кейн не збирається дозволити Талеку продовжити свою криваву мандрівку по Землі і готовий до останнього бою.